ARGENTINA

ARGENTINA

CHIPACITOS

Els chipacitos són una mena de pa petit de formatge propi de països Sud-Americans com Argentina, Paraguay i Brasil. Es creu que aquests panets van ser creats durant el segle XVII a la regió de les Missions Jesuíticas-Guaraníes la qual era de domini guaraní, i degut a la seva conservació i consumició, la recepta s’ha conservat fins avui en dia donant continuació a una cultura i tradició gastronòmica molt antiga.

Ingredients

  • 1 kg de midó de mandioca
  • 400 g de formatge mozzarella
  • 2 cullerades de maizena
  • 1½ cullerades de sal
  • 200 g de Margarina
  • Llet a temperatura ambient (a ull)

Procediment

  1. Mescla dins un bol el midó de mandioca, la sal i la maizena.
  2. Afegeix la margarina, els ous, el formatge i mescla-ho un poc.
  3. Mentre mescles vés afegint la llet a poc a poc fins que quedi una massa ni molt dura ni molt blanda.
  4. Fes bolles de la mida desitjada amb la massa obtinguda i col·loca-les a una font de forn.
  5. Preescalfa el forn i quan estigui molt calent fica les bolles dins fins que estiguin daurades.
  6. Una vegada daurades retira-les del forn, deixa-les refredar i ja es poden menjar.


1 pensamiento sobre “ARGENTINA”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *