CUBA

CUBA

BATUT DE FRUITES TROPICALS

A Cuba abunden les fruites tropicals, és per això que els cubans solen preparar aquest deliciós batut com aperitiu, com acompanyant d’algun menjar o sols per refrescar-se.
Aquesta recepta a part de ser deliciosa, també és molt fàcil de fer i consta d’ingredients que trobem per tot arreu com ara la pinya, el mango o la taronja.

Ingredients

  • 225 g de pinya
  • 225 g de plàtan
  • 225 g de mango
  • 225 g de meló
  • suc de tres taronges
  • suc de dues llimones
  • sucre al gust
  • gel picat (opcional)

Procediment

  1. Pela la pinya, el plàtan, el mango i el meló i talla’ls a trossos.
  2. Afegeix tots els ingredients a una liquadora i liqua durant uns trenta segons fins que tots els ingredients estiguin ben integrats.
  3. Posa la mescla resultant en un got i gaudeix


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *