FRANÇA

FRANÇA

CREPES

Els crepes són una massa fina preparada amb farina, ous, llet i mantega; es cuinen a una paella redona i es poden menjar amb ingredients dolços o salats. Es creu que el seu origen es remunta al segle XIV, a l’oest de França i que era el postre preferit del rei Eduard VII.

Ingredients:

  • 125 g de farina
  • 2 ous
  • 250 ml de llet
  • 50 g de mantega
  • 5 g de sucre
  • Una mica de sal
  • 1 culleradeta de mantega per untar la paella

Procediment:

  1. Mescla dins un bol la llet, la mantega fosa, els ous, la farina, el sucre i la sal.
  2. Cola la massa per eliminar els grumolls.
  3. Calenta una paella a una temperatura mitjana i afegeix la cullereta de mantega.
  4. Afegeix un poc de la massa a la paella i escampe-la homogèniament.
  5. Quan la massa comenci a fer bombolles dona-li la volta.
  6. Una vegada hagis fet tots els crepes, emplata i gaudeix.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *